A gyűrűk a kertben

Gyűrű kalandok.

Sok gyűrű mindenfelé….

Nem, itt nem kerül szóba az “egy gyűrű mindenek felett”, meg nincs “drágaszáááág”, csak egyszerű gyűrűk vannak, olyan hétköznapi karikagyűrű, amit az emberek jelentős része visel, mégis különlegesek. Mitől különlegesek? Attól azok, hogy elvesztek és meglepő helyeken bukkantak rájuk.

Elsőként jöjjön egy 1995-ben, kerti munka közben elvesztett karikagyűrű, amelyet 16 évvel később egy répa “szolgáltatott vissza” a tulajdonosnak.

A gyűrű éppen a “megtaláló” mérete.

Még nincs vége a répás történeteknek, ugyanis egy idős úr a karikagyűrűjét szintén egy répa által kapta vissza, még ha nem is olyan elegánsan viselve, mint az előző.

Azért ez majdnem mellé ment.

A répák a sok hasznos ásványi anyagon túl ritkán gyémántot is tartalmaznak. Persze ehhez az kell, hogy a kertben elveszítsük a gyűrűnket és 13 évvel később “felvegye” egy répa.

Igazi, gyémánttal ékesített darázsderék.

Ne bízd a véletlenre! Rendelj innen, hogy az elkallódó tárgyaid visszajussanak!

A következő gyűrű már nem kapott répa-segítséget, talán azért, mert nem a zöldségeskertben veszett el. A képen látható gyűrűt tulajdonosa 15 évvel azután találta meg, a díszkert rendezése közben, miután valahol (nyilván ott…) elvesztette.

Van az a helyzet, amikor úgy veszik el valami, hogy megvan, csak nem tudjuk, hogy hol. Néhány évig lapult az asztalon, a monitor talpába “illesztve”, mielőtt felfigyeltek a rejtekhelyére.

Elég volt a rejtőzködésből.

Van hasonló történeted? Írd meg itt és kedvezményt adunk, ha vásárolsz a shopunkban!

Utoljára hagytunk egy különlegességet. Jó, nem gyűrű, de annyira abszurd, hogy kár lenne kihagyni. A történet szerint – ami talán igaz, talán nem – a hölgy kissé többet ivott a kelleténél és elhagyta a
kedvenc műszempilláit.
Szerencse, hogy nem valami pótolhatatlant! Néhány hónappal később ebben a füzetben talált rá. Ez nem lehet igaz! Szerinted?

Túl sok alkohol + unalmas vers?

Hihetetlenek ezek a gyűrűs sztorik, nem?

Ha okosan felkészülnél arra az estre, hogy elvesztheted, ami fontos, jó helyen jársz! Rendelj a shopból, regisztráld és a felkészülés érdekében máris mindent megtettél!

Adatkezelési tájékoztató

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .