Az elhagyott műláb

Hogyan lehet elveszíteni egy műlábat?

Előfordul, hogy egészen elképesztő tárgyak maradnak az egyes tömegközlekedési eszközökön, vagy szálláshelyeken és időnként Rejtő Jenőt leiskolázó jeleneteket produkál az élet.

A tömegközlekedés üzemeltetői változatos listát vezetnek a járműveken elveszett tárgyakról. Táskákat, cipőket, bizsukat, könyveket, esernyőket, kulcsokat és okmányokat hagytak fent a járműveken az utazók, de találtak nagy értékű sportfelszerelést, hegedűt, lélegeztető készüléket, kerekesszéket, sőt lexikonsorozatot is, egyben húsz kötetet.

Nem ritkák az elvesztett pénztárcák, ruhaneműk, bőröndök, elektronikai eszközök (mobiltelefon, notebook, fényképező), nagyméretű hangszereket (gitár, cselló), de babakocsikat és a kerékpárokat, sőt hegesztőkészüléket is felejtettek már vonaton.

Ne bízd a véletlenre! Rendelj innen, hogy az elkallódó tárgyaid visszajussanak!

[products limit=”4″ columns=”4″ products tag=”kulcstarto”]

Érdekes története lehet a vonaton hagyott műlábnak, bár valószínűleg nem az a személy hagyta ott, aki éppen használta, mert ő biztosan észrevette volna, hogy megváltozott a járása. Hihetetlen, de a járműveken felejtett tárgyak között akadt talicska, mikrohullámú sütő, de találtak több rollert, gördeszkát, sőt festmény is.

Van hasonló történeted? Írd meg itt és kedvezményt adunk, ha vásárolsz a shopunkban!

A vendégek negyede felejt ott kisebb-nagyobb dolgokat a szállodában. Még az is előfordult, hogy kisállat vagy valamelyik családtag – gyerek, illetve feleség – maradt ott a vendégek elutazáskor. A kisállat még ottfelejthető, ha induláskor nagy a kapkodás, a gyerek már kevésbé érthető, de a feleség nem véletlen maradt ott, az szinte biztos!

Felejtettek már hotelszobában értékes festményt és komplett herendi porcelánkészletet, bár nem tisztázott, hogy ezeket milyen célból viszi magával ilyen helyre az ember, de előfordult már, hogy életmentő gyógyszereket, mankót, inzulininjekciót, protézist vagy légzőkészüléket hagytak a szálláson. A szokatlan talált tárgyak között előkelő helyet foglalnak el a szexuális segédeszközök, de találtak nejlon zacskóba csomagolt pénzkötegeket is.

Ha okosan felkészülnél arra az estre, hogy elvesztheted, ami fontos, jó helyen jársz! Rendelj a shopból, regisztráld és a felkészülés érdekében máris mindent megtettél!

Adatkezelési tájékoztató

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .