Blog

Hogyan keress pénzt az interneten?

Hogyan? Mindig ez az első kérdés. Sokan már hosszú ideje teszik ezt, hiszen ki ne adott volna el valami megunt, már nem használt, felesleges, de még használható tárgyat, ruhát, bármit. Ezt már biztos te is megtetted.

Ennél azért több lehetőség van ebben! Léteznek különböző módszerek, rendszerek, amelyekkel mindenféle befektetés nélkül kereshetsz kisebb-nagyobb összeget.

Mivel?

Egyszerűen: affiliate, azaz partner programokkal. Ez annyit jelent, hogy csatlakozol egy olyan kereskedőhöz, vagy ügynökséghez, aki affiliate programot üzemeltet és már napi 5 perc munkával is kereshetsz valamennyit. Igen, valamennyit, mert az összeg sok tényező függvénye. Számít, hogy mennyi olyan személyhez jut el, akit érdekel az ajánlott termék, vagy szolgáltatás.

Megint csak ez a kérdés: hogyan?

Affiliate-link segítségével. Az affiliate-link egy olyan internetes hivatkozás, amely a kereskedő, vagy ügynökség meghatározott weboldalára mutat és tartalmazza a számodra kiadott azonosító kódot is. Az ezen a linken keresztül érkező látogatók kattintásai, vagy vásárlása után kapsz jutalékot. Ez a jutalék lehet kattintásonként 1-2 Ft, vagy vásárlásonként 10-20%, de akár 50% feletti összeg is.

Mit is teszel tulajdonképpen?

Az affiliate-rendszereket más néven ajánló rendszernek is nevezik. Sokaknak erről azok a hangok jutnak eszébe, akik mindenféle ajánlatokkal, telefonon megkeresik. Itt azonban nem erről van szó! Nem kell telefonálni, csak a számodra kiadott hivatkozást megosztani a közösségi médiában, elküldeni emailben olyan ismerőseidnek, akiket ezzel bátran megkereshetsz. (Idegeneknek emailt küldeni, “spam”-elni nem etikus.)

Kinek való ez a pénzkereseti mód?

Korábban úgy tartották, hogy leginkább a sok követővel rendelkező bloggerek, influencerek számíthatnak ebből bevételre, de manapság, amikor minden forintra szükség van, bátran kijelenthető, hogy bárki csatlakozhat egy, de akár egyszerre több programhoz is.

Milyen előnyei vannak?

Minimális költséggel, vagy bármiféle befektetés nélkül és könnyen elkezdhető. Nem kell hozzá saját termék, nem kell raktározással, szállítással foglalkozni. Éppen ezért alacsony a kockázatod, ha nem veszik meg a terméket, nem veszítesz semmit. Az affiliate-linkeden keresztül plusz jövedelmet érhetsz el.

Hátrányai?

Ez nem a leggyorsabb jövedelemszerzési forma. Időbe telhet, mire megfelelő forgalmat tudsz az oldalra terelni, ami jelentősebb jövedelmet hoz. Nem a tiéd a termék, ezért nem tudod az ajánlott termék vagy szolgáltatás minőségét befolyásolni. Néhány partnerprogramnál csak egy minimum jutalék összeghatár elérése után fizetik ki a jutalékot.

Hogyan végezheted nyugodtan?

Ezen az oldalon megtalálod a NAV állásfoglalását, amely alapján eldöntheted, hogyan szeretnéd ezt a tevékenységet végezni. Fontos tudni, hogy nem minden affiliate-program MLM rendszerű, a hivatkozott állásfoglalás azonban minden jutalékos jövedelemszerző tevékenységet folytató magánszemély részére irányt mutathat.

A számla kiállítása is gyerekjáték!

Számtalan online számlázó létezik, amellyel ingyen állíthatsz ki számlát, szóval még erre sem kell költened! Ilyen például a Billingo, ahol havi 20 db. számlát állíthatsz ki, netto 200.000 Ft értékben. Adószámos magánszemélyként így regisztrálj náluk.

Mégis miért kezdj bele?

Mert, ha csatlakozol egy olyan programhoz, ahol nincs kezdeti befektetés, azzal csak nyerhetsz! Mert biztos van annyi időd, amíg a buszra vársz, munkahelyedre, iskolába utazol, vagy csak görgeted a netet, hogy megoszd a saját linked. Ha bejön, akkor siker, ha nem jön be, kitartásodtól függően pár hét, vagy hónap után nem folytatod.

Vágj bele, jobban megéri, mint gondolod! Lehet, hogy nem sok pénz, de “aki a kicsit nem becsüli…”.

Érdekel? Itt egy ingyenes!

Igen, a Nincsveszve is üzemeltet partner programot és itt nem kell befektetned semmit! Teendők a csatlakozáshoz: jelentkezz ITT! (A hivatkozásra kattintva, a jelentkezéshez emailt küldhetsz.)

Ne bízd a véletlenre! Rendelj innen, hogy az elkallódó tárgyaid visszajussanak!

[products limit=”4″ columns=”4″ products tag=”kulcstarto”]

Az elhagyott műláb

Hogyan lehet elveszíteni egy műlábat?

Előfordul, hogy egészen elképesztő tárgyak maradnak az egyes tömegközlekedési eszközökön, vagy szálláshelyeken és időnként Rejtő Jenőt leiskolázó jeleneteket produkál az élet.

A tömegközlekedés üzemeltetői változatos listát vezetnek a járműveken elveszett tárgyakról. Táskákat, cipőket, bizsukat, könyveket, esernyőket, kulcsokat és okmányokat hagytak fent a járműveken az utazók, de találtak nagy értékű sportfelszerelést, hegedűt, lélegeztető készüléket, kerekesszéket, sőt lexikonsorozatot is, egyben húsz kötetet.

Nem ritkák az elvesztett pénztárcák, ruhaneműk, bőröndök, elektronikai eszközök (mobiltelefon, notebook, fényképező), nagyméretű hangszereket (gitár, cselló), de babakocsikat és a kerékpárokat, sőt hegesztőkészüléket is felejtettek már vonaton.

Ne bízd a véletlenre! Rendelj innen, hogy az elkallódó tárgyaid visszajussanak!

[products limit=”4″ columns=”4″ products tag=”kulcstarto”]

Érdekes története lehet a vonaton hagyott műlábnak, bár valószínűleg nem az a személy hagyta ott, aki éppen használta, mert ő biztosan észrevette volna, hogy megváltozott a járása. Hihetetlen, de a járműveken felejtett tárgyak között akadt talicska, mikrohullámú sütő, de találtak több rollert, gördeszkát, sőt festmény is.

Van hasonló történeted? Írd meg itt és kedvezményt adunk, ha vásárolsz a shopunkban!

A vendégek negyede felejt ott kisebb-nagyobb dolgokat a szállodában. Még az is előfordult, hogy kisállat vagy valamelyik családtag – gyerek, illetve feleség – maradt ott a vendégek elutazáskor. A kisállat még ottfelejthető, ha induláskor nagy a kapkodás, a gyerek már kevésbé érthető, de a feleség nem véletlen maradt ott, az szinte biztos!

Felejtettek már hotelszobában értékes festményt és komplett herendi porcelánkészletet, bár nem tisztázott, hogy ezeket milyen célból viszi magával ilyen helyre az ember, de előfordult már, hogy életmentő gyógyszereket, mankót, inzulininjekciót, protézist vagy légzőkészüléket hagytak a szálláson. A szokatlan talált tárgyak között előkelő helyet foglalnak el a szexuális segédeszközök, de találtak nejlon zacskóba csomagolt pénzkötegeket is.

Ha okosan felkészülnél arra az estre, hogy elvesztheted, ami fontos, jó helyen jársz! Rendelj a shopból, regisztráld és a felkészülés érdekében máris mindent megtettél!

Adatkezelési tájékoztató

Mesebeli történetek

Sok ki sem mondott kívánság is teljesül.

Néha történnek kisebb-nagyobb csodák. Lehet, hogy valakinek szinte csoda, míg másnak csak egy mindennapos történet. Utóbbiak a jótündérek, a kedves kis manók és egyéb jótevők. Te közéjük tartozol?

Az autók dísztárcsái gyakran választanak külön utat maguknak. Igen nagy részük akaratos, önfejű (a statisztikák szerint négyből egy) és hagyja el a helyét előbb, vagy utóbb, szemet bántó űrt hagyva maga után.

Így járt sok más mellett az az autós is, aki egyszer, munka után, járművéhez visszatérve, egy papírt talált a szélvédőjén, amelyen ez állt:

Cső haver!
Észrevettem, hogy az autódnak csak 3 dísztárcsája van. Én is jártam így régen és sehol sem kaptam a szettbe illőt, ezért újat kellett vennem, de valamiért 1 db-ot eltettem a régiek közül és a tieid pont olyanok, mint az, amit most feltettem a hiányzód helyére.
Kicsit úgy érzem magam, mintha én lennék az a rapper srác a “Pimp my ride”-ból. Használd örömmel!

Egy jótevő

Nem nagy dolog – mondhatnánk – mégis egy ilyen apróság is feldobja az ember napját. Veled történt már ilyen, vagy te voltál már jótevő?

Sok egyformát nem látni (Lela Cargill képe a Pixabay -en.)

Vannak esetek, amikor a jótevő a saját rosszasága eredményét próbálja helyre hozni. Így történt, amikor egy házibulit követően eltűnt a szomszéd ajtógombja, majd néhány nap múlva az alábbi üzenet társaságában találták az ajtó előtt:

Kedves lakók!
Sajnálom, hogy elvettem az ajtógombot, de eléggé golyósra ittam magam és úgy láttam, hogy az egy muffin.

Remélhetőleg nem ette meg… (CJ képe a Pixabay -en.)

Ismét az elvesztett pénztárcáké lesz a főszerep és persze az azokat megtaláló “jótevőké”. Az idézőjel a második eset miatt talán indokolt.

Egy férfi az utazást követően vette észre, hogy nincs meg a tárcája és szinte azonnal le is mondott arról, hogy valaha előkerül. Néhány nap múlva, nem kis meglepetésére egy levél érkezett, benne a tárca és az alábbi üzenet:

StockSnap képe a Pixabay -en.

Ezt a tárcát találtam a … légitársaság járatán, a 12. sorban az F ülésnél, az ülés és a fal közé szorulva. Gondoltam, hogy szeretnéd visszakapni.”

A tárcában az iratok mellett, az összes pénz is ott volt, semmi sem hiányzott belőle. Te cselekedtél már így, vagy tudsz olyanról, aki igen?

Ne bízd a véletlenre! Rendelj innen, hogy az elkallódó tárgyaid visszajussanak!

[products limit=”4″ columns=”4″ products tag=”kulcstarto”]

Egy koncerten elveszett (ellopott?) pénztárca tartalmának “hazajutási” története is idekívánkozik, mert bár nem felhőtlenül vidám az összkép, a “megtaláló” levele ellenben megmosolyogtató.

Szóval történt, hogy egy koncert után emberünk nem találta a tárcáját, ezért bosszankodva pótolta az iratait, letiltotta, cseréltette a bankkártyáit és végképp elveszettnek könyvelte el a tárgyakat és pénzét. Nem sokat tévedett, mert két hét múlva levele érkezett, benne az iratok és egy üzenet:

Köszi a semmit… (jacqueline macou képe a Pixabay -en.)

Megtaláltam a pénztárcáját és az iratait, így tudom a címét, tehát elküldöm a hitelkártyáit és fontos iratait. A készpénzt megtartottam, mert kellett kajára és a posta is pénzbe kerül, a pénztárcát meg azért, mert ez nagyon állat. Legyen szép napja!

Öööö…Anonymous

Nos, ezek után mit mondhatna az ember…. köszi…

Van hasonló történeted? Írd meg itt és kedvezményt adunk, ha vásárolsz a shopunkban!

A végére két autós eset. Az alábbi üzeneteket két tulajdonos találta autója szélvédőjén:

A gumiabroncsaid túl veszélyesek. Magad, szeretteid és az úton lévők érdekében arra kérlek, vásárolj új szettet, mielőtt valami szörnyű történne.

Erre bármilyen állapotú gumi megfelel. (rihaij képe a Pixabay -en.)

A másodikhoz már kellett egy kis kurázsi:

“Hé – Láttam, hogy a parkolóellenőr meg akart büntetni. Az autódhoz rohantam, elővettem a kulcsomat és azt mondtam: “Bocs! Itt vagyok!” Elment és remélem, te hamarabb jössz vissza, mint ő! Ha ezt olvassod, add tovább a karmát! Ha te a parkolóellenőr vagy és olvasod: “Nem ezek azok a droidok, amiket keresel!”

Ha okosan felkészülnél arra az estre, hogy elvesztheted, ami fontos, jó helyen jársz! Rendelj a shopból, regisztráld és a felkészülés érdekében máris mindent megtettél!

Adatkezelési tájékoztató

Hosszú várakozások

Elvesztek, majd kalandos módon visszajutottak.

Bármi megtörténhet.

Számtalan elvesző tárgy közül néhány igen hosszú idő után és érdekes módon, egy véletlennek köszönhetően között kerül vissza a tulajdonosához.

Az első elveszett tárgy egy gyűrű, amelyet tulajdonosa csak a mosogatás idejére vett le és tett félre, egy papírkupac tetejére. A mosogatás végeztével a takarítás következett, majd a papírkupacra újabb papírok kerültek végül egyben ment az egész a szemétbe.

Viszonylag hamar észrevette a háziasszony, hogy a gyűrűt is kidobta, de addigra már kiürítették a szemetest és a gyűrű valamelyik kukásautó belsejében utazott a szeméttelepre. Mit tehet ilyenkor az ember, belenyugszik a gyűrű elvesztésébe?

Te mit tettél volna?

Megtehette volna, de a történet főhőse szerette volna ismét viselni az ékszert. Rögtön felhívta a hulladékkezelő szolgáltatót és elmondta, mi történt vele. Kiderítette, hogy a kérdéses járművet, a nap végén nem ürítették ki, érintetlenül parkol a telephelyen.

Nagy meggyőzőképességgel rendelkezhetett, vagy hihetetlenül empatikus személyt sikerült telefonon elérnie, mert egy sebtében szervezett “különítmény” a határozott háziasszony vezetésével, annak férjével és 5 szemétszállító munkás önzetlen segítségével azonnal munkához látott.

Alig 45 perc alatt, az autóban felhalmozott 7 tonna hulladékot átkutatva, sikerül megtalálniuk a papirokkal együtt kidobott gyűrűt. Ez elképesztő, nem? Arról nincs információ, hogy az ünneplést követően, a szemét hogyan került vissza az autóba.

Aranybánya? Sokaknak csak, ha ő maga dobja bele az aranyat. (Hans Braxmeier képe a Pixabay -en.)

A következő tárgy visszajuttatására már jóval többet kellett várnia a tulajdonosnak. A történet szerint egy család 1999-ben, az anya kézitáskáját az autó tetején felejtve indult haza a tóparti pihenést követően. A táska persze zokon vette az utazás alacsony komfortfokozatát és az első adandó alkalommal el is váltak útjaik. Mire észrevették a hiányát és keresni kezdték, már késő volt.

18 évvel később, egy a tóban horgászó férfi horgára akadt a táska, ami nagy fogás volt, legalábbis súlyra, mert kövek is voltak benne. A táskát – miután az megelégelte a fapados utazást – valaki megtalálta, kifosztotta és kövekkel a tóba dobta (milyen rendes ember…).

A fosztogató azonban nem volt elég alapos, mert 2 aranygyűrű is lapult az iratok között. A horgásznak ismerős volt az iratokon lévő név, úgy gondolta, hogy a táska tulajdonosa egy volt középiskolai osztálytársa, ami igaznak is bizonyult. Így a táska, az iratokkal és a gyűrűkkel, 18 év halakkal töltött rejtőzködést követően hazatért. Hihetetlen?

Egy “önérzetes” táska. (Free-Photos képe a Pixabay -en.)

1960-ban, egy franciaországi síparadicsom bárjában, egy angol egyetemista elvesztette az irattárcáját. Mivel hiába kereste, hanyagságáért önmagát okolva, pótolta az összes elveszett személyes okmányát. Eközben azon töprengett, hogy a jövőben láncra fűzve hordhatná a tárcáját, nehogy ismét elveszítse, de nem akart láncokat , ezért ezt elvetette.

55 évvel később, amikor az öreg bárpultot cserélték, az azon dolgozó ács vette észre az elveszett tárcát egy addig fel nem fedezett résben. Az ács, angolul beszélő szomszédja segítségével felkereste az interneten az iratok tulajdonosát, hogy visszaküldje neki. Ő viszont nem kérte, hogy küldjék vissza, inkább maga ment érte és közben felidézte a helyhez fűződő régi emlékeit. Meseszerű, nem?

Egy bárpult, ha beszélni tudna… (Zoltan Matuska képe a Pixabay -en.)

Ne bízd a véletlenre! Rendelj innen, hogy az elkallódó tárgyaid visszajussanak!

[products limit=”4″ columns=”4″ products tag=”kulcstarto”]

1938-ban, a középiskolai elvégzését követően nem sokkal, egy férfi elvesztette az osztálygyűrűt, pontosabban a munkahelyén a WC-be ejtette.

2011-ben a csatornák tisztítását végző munkás, a vödrébe bukkant a gyűrűre. Miután megtisztította, meglátta a rajta szereplő évszámot és monogramot. A munkás tudta, hogy szomszédja is 1938-ban végzett, ezért megkérte, hogy segítsen kinyomozni, kié lehet a gyűrű. Rövid nyomozás volt, mivel a szomszéd, a monogramból azonnal rájött, hogy a tulajdonos nem más, mint az egyik volt osztálytársa. Amikor felkeresték, az idős férfi csak ennyit mondott viccelődve: “Jó lett volna, ha egy kicsit gyakrabban tisztítják a csatornát!”

Vidáman a csatornában. (Jakub Orisek képe a Pixabay -en.)

Van hasonló történeted? Írd meg itt és kedvezményt adunk, ha vásárolsz a shopunkban!

A végére egy kis cukiság. Egy reggel, munkába induláskor a férfi mindenütt kereste a kulcsait, de nem találta azokon a helyeken, ahova rendszerint tenni szokta. Kis idő múlva megtalálta a kulcsokat, amit gyermeke vett magához, hiszen az autó kulccsal indul!

Gyerekfejjel is fontosak részletek.

Ha okosan felkészülnél arra az estre, hogy elvesztheted, ami fontos, jó helyen jársz! Rendelj a shopból, regisztráld és a felkészülés érdekében máris mindent megtettél!

Adatkezelési tájékoztató

A gyűrűk a kertben

Gyűrű kalandok.

Sok gyűrű mindenfelé….

Nem, itt nem kerül szóba az “egy gyűrű mindenek felett”, meg nincs “drágaszáááág”, csak egyszerű gyűrűk vannak, olyan hétköznapi karikagyűrű, amit az emberek jelentős része visel, mégis különlegesek. Mitől különlegesek? Attól azok, hogy elvesztek és meglepő helyeken bukkantak rájuk.

Elsőként jöjjön egy 1995-ben, kerti munka közben elvesztett karikagyűrű, amelyet 16 évvel később egy répa “szolgáltatott vissza” a tulajdonosnak.

A gyűrű éppen a “megtaláló” mérete.

Még nincs vége a répás történeteknek, ugyanis egy idős úr a karikagyűrűjét szintén egy répa által kapta vissza, még ha nem is olyan elegánsan viselve, mint az előző.

Azért ez majdnem mellé ment.

A répák a sok hasznos ásványi anyagon túl ritkán gyémántot is tartalmaznak. Persze ehhez az kell, hogy a kertben elveszítsük a gyűrűnket és 13 évvel később “felvegye” egy répa.

Igazi, gyémánttal ékesített darázsderék.

Ne bízd a véletlenre! Rendelj innen, hogy az elkallódó tárgyaid visszajussanak!

[products limit=”4″ columns=”4″ products tag=”kulcstarto”]

A következő gyűrű már nem kapott répa-segítséget, talán azért, mert nem a zöldségeskertben veszett el. A képen látható gyűrűt tulajdonosa 15 évvel azután találta meg, a díszkert rendezése közben, miután valahol (nyilván ott…) elvesztette.

Van az a helyzet, amikor úgy veszik el valami, hogy megvan, csak nem tudjuk, hogy hol. Néhány évig lapult az asztalon, a monitor talpába “illesztve”, mielőtt felfigyeltek a rejtekhelyére.

Elég volt a rejtőzködésből.

Van hasonló történeted? Írd meg itt és kedvezményt adunk, ha vásárolsz a shopunkban!

Utoljára hagytunk egy különlegességet. Jó, nem gyűrű, de annyira abszurd, hogy kár lenne kihagyni. A történet szerint – ami talán igaz, talán nem – a hölgy kissé többet ivott a kelleténél és elhagyta a
kedvenc műszempilláit.
Szerencse, hogy nem valami pótolhatatlant! Néhány hónappal később ebben a füzetben talált rá. Ez nem lehet igaz! Szerinted?

Túl sok alkohol + unalmas vers?

Hihetetlenek ezek a gyűrűs sztorik, nem?

Ha okosan felkészülnél arra az estre, hogy elvesztheted, ami fontos, jó helyen jársz! Rendelj a shopból, regisztráld és a felkészülés érdekében máris mindent megtettél!

Adatkezelési tájékoztató

Hihetetlen történetek

Bárki, bárhol és bármikor elveszíthet bármit.

Velem ilyen biztos nem történik!

Ismerős? Hallottad már valakitől? Talán így voltak ezzel azok az emberek is, akikkel az alábbi érdekesnek is mondható, de inkább hihetetlen esetek megtörténtek. Olvasd el, szerinted valóban megtörténtek? Vajon mennyi esély lehet erre?

Egy halász, egy napon a csónakból a tóba ejtette a tárcáját. A végleg elveszettnek hitt tárgyat 20 évvel később, az egyik kihelyezett hálója kiemelésekor találta meg. De hogyan kerülhetett a hálóba és miért tűnnek ilyen „ropogósnak” ezek a papírpénzek?

20 év a halakkal, vízálló papírpénzzel?

A férfi állítása szerint ezt a tárcát, annak megtalálása előtt 24 évvel, az óceánba ejtve vesztette el. A megtaláló, a tárcában lévő iratok alapján juttatta vissza azt a tulajdonosnak. Elképzelhető, hogy 24 év után ebben az állapotban kerüljön elő?

24 év az óceánban?

Ezt a megviselt állapotú bőröndöt egy erdei kunyhónál veszítette el tulajdonosa (ottfelejtette?) és 6 évvel később a folyón úszva találta meg azt egy rokona. Egy biztos, a whiskyt lezárva, fénytől védve, hűvös helyen tárolták az eltelt 6 év alatt. Hogyan kerülhetett a kunyhóból a folyóba?

6 év a kunyhótól a folyóig, az üveg bontatlan.

Ne bízd a véletlenre! Rendelj innen, hogy az elkallódó tárgyaid visszajussanak!

[products limit=”4″ columns=”4″ products tag=”kulcstarto”]

Valami misztikus kapcsolat lehet a vízbe hulló tárcák és a víz között, mert a következő tárca is 20 évvel a vízbeejtés után került horogra. A szigorú helyen dolgozó tulajdonos nem volt elég óvatos és tárcája a vízbe hullott, amit egy horgász „fogott ki” és juttatott vissza. Mr. Prison Officer-nek (nevezzük most így) talán hiányzott a jelvény…

A “megszökött” tárca, valaki kintről segítette?

Az alábbi női táskát 25 évvel beleejtését követően találták meg egy tóban. Talán szembetűnő, hogy a műanyag tárgyak milyen jól viselték a vizet a fotókhoz képest. De a rúzsok is ennyire vízállóak lennének?

Egy átlagos női táska?

Van hasonló történeted? Írd meg itt és kedvezményt adunk, ha vásárolsz a shopunkban!

A végére pedig egy abszolút hihetetlen történet! A férfi állítása szerint tárcáját az autó tetején felejtve indult útnak és 2 órával később, amikor célhoz ért, az autóból kiszállva az ajtóra tapadva találta meg. Példátlan szerencse, nem?

Micsoda mázlista, avagy a ragaszkodó tárca, mint potyautas!

Ők végül is visszakapták, amit elvesztettek, ha igazak a történetek, de sokan jó néhány évet várhattak, mire ez megtörtént!

Ha okosan felkészülnél arra az estre, hogy elvesztheted, ami fontos, jó helyen jársz! Rendelj a shopból, regisztráld és a felkészülés érdekében máris mindent megtettél!

Adatkezelési tájékoztató

Info

Ne bízd a véletlenre! Rendelj innen, hogy az elkallódó tárgyaid visszajussanak!

[products limit=”4″ columns=”4″ products tag=”kulcstarto”]


What is this? Why is it useful to me?

People lose stuff that is important to them all the time like keys, documents, cell phones, bag etc
Than they try to find it desperately.
Whoever finds the lost item, tries to returne it to the rightful owner trough many different ways /social media groups, radio, flyers etc / but most of the time it’s unsuccessful.
If you put on this stickers or attache this tag to your belongings and register it here https://nincsveszve.hu/register
when you lose it whoever finds it can easily send you a message.
You will receive a note about the message in your email address which you used when you registered.
From there you can arrange a meeting to collect your belongings from the person who found it…

How? Do you have your cell phone with you all the time?

These days most cell phones has NFC reader installed on it (from iOS 12),which can read the information stored on the stickers or tag.
All tag/stickers has their individual ID on it, no personal information.
If you don’t need it anymore you can give it away, or if you like it you can order more as a gift for friends and family.


Wofür ist das gut? Warum ist es für Sie nützlich?

Wir haben festgestellt, dass viele Menschen wichtige Gegenstände (Schlüssel, Dokumente, Telefone, Taschen usw.) verlieren und verzweifelt versuchen, sie zu finden.
Wer das Verlorene findet, sucht aber schon lange den rechtmäßigen Besitzer. Sie versuchen, Sie über verschiedene Kanäle (Facebook-Gruppe, Radio, Pinnwandpost usw.) zu benachrichtigen, oft ohne Erfolg.
Wenn Sie dieses Tool anhängen, kleben Sie den Aufkleber auf ein für Sie wichtiges Thema und registrieren ihn in Ihrem Benutzerkonto unter https://nincsveszve.hu/register/. Wenn Sie es versehentlich verlieren, kann jemand, der es findet, problemlos mit Ihnen kommunizieren. Eine Benachrichtigung wird an die E-Mail-Adresse gesendet, die Sie bei der Registrierung angegeben haben. Von hier aus läuft alles von selbst, Sie können ein Treffen vereinbaren, Sie bekommen zurück, was Sie verloren haben.

Wie? Sie haben immer Ihr Telefon, nicht wahr?

Heutzutage ist fast jede Funktion Ihres Telefons ein NFC-Lesegerät, mit dem Sie auf Ihrem Gerät gespeicherte Informationen lesen können (vom iPhone iOS12). Jedes dieser Geräte hat eine eindeutige ID, keine persönlichen Daten. Wenn Sie es satt haben, geben Sie es sich selbst, bestellen Sie mehr, sogar als Geschenk!


Para qué sirve esto? Por qué será útil para ti?

Nos hemos dado cuenta de que mucha gente pierde sus cosas importantes (llaves, documentos, teléfonos móviles, bolsos, etc.) y son desesperados a encontrarlos. Mientras tanto, a los que encuentran la cosa perdida les cuesta mucho encontrar el propietario verdadero. Intentan avisarle por canales diferentes (grupos de Facebook, la radio, carteles), muchas veces sin éxito.
Si conectas este aparato, pegas el negativo a la cosa importante y lo registras bajo tu usuario aquí: https://nincsveszve.hu/register si lo pierdes, la persona quien la encuentre te podrá mandar un mensaje fácilmente. Te avisamos sobre el mensaje a través de tu correo electrónico registrado. Desde entonces os podéis organizar un encuentro y tu recuperarás lo que has perdido.

Cómo? Siempre llevas tu móvil contigo, verdad?

En nuestros días ya en casi todos los teléfonos se encuentra un escáner de NFC, con su ayuda es posible leer las informaciones contenidas en el aparato (desde iPhone iOS12). Todos estos aparatos tienen una identificación única, que no contiene datos personales. Si ya estas aburrido lo puedes regalar y si te gusta, ordena varios incluso como regalo!


Mire jó ez? Miért hasznos neked?

Észrevettük, hogy sokan veszítenek el számukra fontos tárgyakat (kulcsok, iratok, telefonok, táskák, stb.) és kétségbeesve próbálják megtalálni azokat.
Akik viszont megtalálják az elveszett dolgot, hosszasan keresik a jogos tulajdonost. Különböző csatornákon (Facebook-csoport, rádió, falragasz, stb.) próbálják értesíteni, sokszor sikertelenül.
Ha ezt az eszközt felcsatolod, a matricát felragasztod a számodra fontos tárgyra és felhasználói fiókodban regisztrálod itt: https://nincsveszve.hu/register/, és ha véletlenül elveszíted, aki megtalálja rendkívül könnyen tud üzenni neked. Az üzenetről értesítést küldünk a regisztráció során megadott email címedre. Innentől már minden megy magától, megbeszélhetitek a találkozót, visszakapod, amit elvesztettél.

Hogyan? Ugye mindig nálad van a telefonod?

Ma már majdnem minden telefonban megtalálható funkció az NFC-olvasó, amelynek segítségével kiolvasható az eszközben tárolt információ (iPhone iOS12-től). Minden ilyen eszköz egyedi azonosítóval rendelkezik, személyes adatot nem tartalmaz, ha meguntad, elajándékozhatod, ha tetszik, rendelj többet, akár ajándékba is!

Ha okosan felkészülnél arra az estre, hogy elvesztheted, ami fontos, jó helyen jársz! Rendelj a shopból, regisztráld és a felkészülés érdekében máris mindent megtettél!

Adatkezelési tájékoztató