Használati útmutató

Örömmel köszöntjük eszközeink és szolgáltatásunk felhasználói között!

Ahhoz, hogy eszközeink összes funkcióját eredményesen használhassa, egyrészt NFC-olvasóval (Near Field Communication, azaz közelítéses adatátvitel) ellátott mobiltelefon készülékkel, másrészt aktív internetkapcsolattal kell rendelkeznie. A jelenleg forgalomban lévő telefonok nagy része (erről itt olvashat) rendelkezik NFC-olvasóval, ugyanis ez szükséges ahhoz is, hogy bankkártya helyett a telefonunkkal fizethessünk, ez pedig gyakran használt szolgáltatás. Ha mégsem rendelkezik ilyen készülékkel, akkor az okos eszközhöz mellékelt tájékoztatón található QR-kódot beolvasva tudja regisztrálni azt. QR-kód beolvasására minden mobiltelefon kamerája képes, némely készülék esetében azonban a kód értelmezéséhez ingyenesen letölthető applikáció szükséges.

A szükséges funkciók bekapcsolása a telefonok értesítő sávjában is lehetséges. Ahogyan az alábbi képeken is látható, az NFC és a Wi-Fi, vagy a Mobiladat bekapcsolása után használhatók az eszközök.

Az alábbi videók segítségével megmutatjuk, hogyan regisztrálja saját okos eszközeit és mit tegyen, ha idegen eszközt talál, valamint hogyan foglalhat időpontot, ha kulcstartója egyben a fitness-bérlete is. Kérjük kapcsolja be a feliratot, amennyiben a lejátszás során a felirat nem jelenik meg automatikusan!

Videó útmutatók:


Reméljük, örömét leli okos eszközeink és szolgáltatásunk használatában és sok bosszúságtól fogja megkímélni önmagát azzal a bölcs előrelátással, amellyel csatlakozott a közösségünkhöz!

Küldetésünk (intro).

A Nincsveszve.hu csapata.