Hihetetlen történetek

Bárki, bárhol és bármikor elveszíthet bármit.

Velem ilyen biztos nem történik!

Ismerős? Hallottad már valakitől? Talán így voltak ezzel azok az emberek is, akikkel az alábbi érdekesnek is mondható, de inkább hihetetlen esetek megtörténtek. Olvasd el, szerinted valóban megtörténtek? Vajon mennyi esély lehet erre?

Egy halász, egy napon a csónakból a tóba ejtette a tárcáját. A végleg elveszettnek hitt tárgyat 20 évvel később, az egyik kihelyezett hálója kiemelésekor találta meg. De hogyan kerülhetett a hálóba és miért tűnnek ilyen „ropogósnak” ezek a papírpénzek?

20 év a halakkal, vízálló papírpénzzel?

A férfi állítása szerint ezt a tárcát, annak megtalálása előtt 24 évvel, az óceánba ejtve vesztette el. A megtaláló, a tárcában lévő iratok alapján juttatta vissza azt a tulajdonosnak. Elképzelhető, hogy 24 év után ebben az állapotban kerüljön elő?

24 év az óceánban?

Ezt a megviselt állapotú bőröndöt egy erdei kunyhónál veszítette el tulajdonosa (ottfelejtette?) és 6 évvel később a folyón úszva találta meg azt egy rokona. Egy biztos, a whiskyt lezárva, fénytől védve, hűvös helyen tárolták az eltelt 6 év alatt. Hogyan kerülhetett a kunyhóból a folyóba?

6 év a kunyhótól a folyóig, az üveg bontatlan.

Ne bízd a véletlenre! Rendelj innen, hogy az elkallódó tárgyaid visszajussanak!

Valami misztikus kapcsolat lehet a vízbe hulló tárcák és a víz között, mert a következő tárca is 20 évvel a vízbeejtés után került horogra. A szigorú helyen dolgozó tulajdonos nem volt elég óvatos és tárcája a vízbe hullott, amit egy horgász „fogott ki” és juttatott vissza. Mr. Prison Officer-nek (nevezzük most így) talán hiányzott a jelvény…

A “megszökött” tárca, valaki kintről segítette?

Az alábbi női táskát 25 évvel beleejtését követően találták meg egy tóban. Talán szembetűnő, hogy a műanyag tárgyak milyen jól viselték a vizet a fotókhoz képest. De a rúzsok is ennyire vízállóak lennének?

Egy átlagos női táska?

Van hasonló történeted? Írd meg itt és kedvezményt adunk, ha vásárolsz a shopunkban!

A végére pedig egy abszolút hihetetlen történet! A férfi állítása szerint tárcáját az autó tetején felejtve indult útnak és 2 órával később, amikor célhoz ért, az autóból kiszállva az ajtóra tapadva találta meg. Példátlan szerencse, nem?

Micsoda mázlista, avagy a ragaszkodó tárca, mint potyautas!

Ők végül is visszakapták, amit elvesztettek, ha igazak a történetek, de sokan jó néhány évet várhattak, mire ez megtörtént!

Ha okosan felkészülnél arra az estre, hogy elvesztheted, ami fontos, jó helyen jársz! Rendelj a shopból, regisztráld és a felkészülés érdekében máris mindent megtettél!

Adatkezelési tájékoztató

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .