Hogyan keress pénzt az interneten?

Hogyan? Mindig ez az első kérdés. Sokan már hosszú ideje teszik ezt, hiszen ki ne adott volna el valami megunt, már nem használt, felesleges, de még használható tárgyat, ruhát, bármit. Ezt már biztos te is megtetted.

Ennél azért több lehetőség van ebben! Léteznek különböző módszerek, rendszerek, amelyekkel mindenféle befektetés nélkül kereshetsz kisebb-nagyobb összeget.

Mivel?

Egyszerűen: affiliate, azaz partner programokkal. Ez annyit jelent, hogy csatlakozol egy olyan kereskedőhöz, vagy ügynökséghez, aki affiliate programot üzemeltet és már napi 5 perc munkával is kereshetsz valamennyit. Igen, valamennyit, mert az összeg sok tényező függvénye. Számít, hogy mennyi olyan személyhez jut el, akit érdekel az ajánlott termék, vagy szolgáltatás.

Megint csak ez a kérdés: hogyan?

Affiliate-link segítségével. Az affiliate-link egy olyan internetes hivatkozás, amely a kereskedő, vagy ügynökség meghatározott weboldalára mutat és tartalmazza a számodra kiadott azonosító kódot is. Az ezen a linken keresztül érkező látogatók kattintásai, vagy vásárlása után kapsz jutalékot. Ez a jutalék lehet kattintásonként 1-2 Ft, vagy vásárlásonként 10-20%, de akár 50% feletti összeg is.

Mit is teszel tulajdonképpen?

Az affiliate-rendszereket más néven ajánló rendszernek is nevezik. Sokaknak erről azok a hangok jutnak eszébe, akik mindenféle ajánlatokkal, telefonon megkeresik. Itt azonban nem erről van szó! Nem kell telefonálni, csak a számodra kiadott hivatkozást megosztani a közösségi médiában, elküldeni emailben olyan ismerőseidnek, akiket ezzel bátran megkereshetsz. (Idegeneknek emailt küldeni, “spam”-elni nem etikus.)

Kinek való ez a pénzkereseti mód?

Korábban úgy tartották, hogy leginkább a sok követővel rendelkező bloggerek, influencerek számíthatnak ebből bevételre, de manapság, amikor minden forintra szükség van, bátran kijelenthető, hogy bárki csatlakozhat egy, de akár egyszerre több programhoz is.

Milyen előnyei vannak?

Minimális költséggel, vagy bármiféle befektetés nélkül és könnyen elkezdhető. Nem kell hozzá saját termék, nem kell raktározással, szállítással foglalkozni. Éppen ezért alacsony a kockázatod, ha nem veszik meg a terméket, nem veszítesz semmit. Az affiliate-linkeden keresztül plusz jövedelmet érhetsz el.

Hátrányai?

Ez nem a leggyorsabb jövedelemszerzési forma. Időbe telhet, mire megfelelő forgalmat tudsz az oldalra terelni, ami jelentősebb jövedelmet hoz. Nem a tiéd a termék, ezért nem tudod az ajánlott termék vagy szolgáltatás minőségét befolyásolni. Néhány partnerprogramnál csak egy minimum jutalék összeghatár elérése után fizetik ki a jutalékot.

Hogyan végezheted nyugodtan?

Ezen az oldalon megtalálod a NAV állásfoglalását, amely alapján eldöntheted, hogyan szeretnéd ezt a tevékenységet végezni. Fontos tudni, hogy nem minden affiliate-program MLM rendszerű, a hivatkozott állásfoglalás azonban minden jutalékos jövedelemszerző tevékenységet folytató magánszemély részére irányt mutathat.

A számla kiállítása is gyerekjáték!

Számtalan online számlázó létezik, amellyel ingyen állíthatsz ki számlát, szóval még erre sem kell költened! Ilyen például a Billingo, ahol havi 20 db. számlát állíthatsz ki, netto 200.000 Ft értékben. Adószámos magánszemélyként így regisztrálj náluk.

Mégis miért kezdj bele?

Mert, ha csatlakozol egy olyan programhoz, ahol nincs kezdeti befektetés, azzal csak nyerhetsz! Mert biztos van annyi időd, amíg a buszra vársz, munkahelyedre, iskolába utazol, vagy csak görgeted a netet, hogy megoszd a saját linked. Ha bejön, akkor siker, ha nem jön be, kitartásodtól függően pár hét, vagy hónap után nem folytatod.

Vágj bele, jobban megéri, mint gondolod! Lehet, hogy nem sok pénz, de “aki a kicsit nem becsüli…”.

Érdekel? Itt egy ingyenes!

Igen, a Nincsveszve is üzemeltet partner programot és itt nem kell befektetned semmit! Teendők a csatlakozáshoz: jelentkezz ITT! (A hivatkozásra kattintva, a jelentkezéshez emailt küldhetsz.)

Ne bízd a véletlenre! Rendelj innen, hogy az elkallódó tárgyaid visszajussanak!

[products limit=”4″ columns=”4″ products tag=”kulcstarto”]

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .