Mesebeli történetek

Sok ki sem mondott kívánság is teljesül.

Néha történnek kisebb-nagyobb csodák. Lehet, hogy valakinek szinte csoda, míg másnak csak egy mindennapos történet. Utóbbiak a jótündérek, a kedves kis manók és egyéb jótevők. Te közéjük tartozol?

Az autók dísztárcsái gyakran választanak külön utat maguknak. Igen nagy részük akaratos, önfejű (a statisztikák szerint négyből egy) és hagyja el a helyét előbb, vagy utóbb, szemet bántó űrt hagyva maga után.

Így járt sok más mellett az az autós is, aki egyszer, munka után, járművéhez visszatérve, egy papírt talált a szélvédőjén, amelyen ez állt:

Cső haver!
Észrevettem, hogy az autódnak csak 3 dísztárcsája van. Én is jártam így régen és sehol sem kaptam a szettbe illőt, ezért újat kellett vennem, de valamiért 1 db-ot eltettem a régiek közül és a tieid pont olyanok, mint az, amit most feltettem a hiányzód helyére.
Kicsit úgy érzem magam, mintha én lennék az a rapper srác a “Pimp my ride”-ból. Használd örömmel!

Egy jótevő

Nem nagy dolog – mondhatnánk – mégis egy ilyen apróság is feldobja az ember napját. Veled történt már ilyen, vagy te voltál már jótevő?

Sok egyformát nem látni (Lela Cargill képe a Pixabay -en.)

Vannak esetek, amikor a jótevő a saját rosszasága eredményét próbálja helyre hozni. Így történt, amikor egy házibulit követően eltűnt a szomszéd ajtógombja, majd néhány nap múlva az alábbi üzenet társaságában találták az ajtó előtt:

Kedves lakók!
Sajnálom, hogy elvettem az ajtógombot, de eléggé golyósra ittam magam és úgy láttam, hogy az egy muffin.

Remélhetőleg nem ette meg… (CJ képe a Pixabay -en.)

Ismét az elvesztett pénztárcáké lesz a főszerep és persze az azokat megtaláló “jótevőké”. Az idézőjel a második eset miatt talán indokolt.

Egy férfi az utazást követően vette észre, hogy nincs meg a tárcája és szinte azonnal le is mondott arról, hogy valaha előkerül. Néhány nap múlva, nem kis meglepetésére egy levél érkezett, benne a tárca és az alábbi üzenet:

StockSnap képe a Pixabay -en.

Ezt a tárcát találtam a … légitársaság járatán, a 12. sorban az F ülésnél, az ülés és a fal közé szorulva. Gondoltam, hogy szeretnéd visszakapni.”

A tárcában az iratok mellett, az összes pénz is ott volt, semmi sem hiányzott belőle. Te cselekedtél már így, vagy tudsz olyanról, aki igen?

Ne bízd a véletlenre! Rendelj innen, hogy az elkallódó tárgyaid visszajussanak!

Egy koncerten elveszett (ellopott?) pénztárca tartalmának “hazajutási” története is idekívánkozik, mert bár nem felhőtlenül vidám az összkép, a “megtaláló” levele ellenben megmosolyogtató.

Szóval történt, hogy egy koncert után emberünk nem találta a tárcáját, ezért bosszankodva pótolta az iratait, letiltotta, cseréltette a bankkártyáit és végképp elveszettnek könyvelte el a tárgyakat és pénzét. Nem sokat tévedett, mert két hét múlva levele érkezett, benne az iratok és egy üzenet:

Köszi a semmit… (jacqueline macou képe a Pixabay -en.)

Megtaláltam a pénztárcáját és az iratait, így tudom a címét, tehát elküldöm a hitelkártyáit és fontos iratait. A készpénzt megtartottam, mert kellett kajára és a posta is pénzbe kerül, a pénztárcát meg azért, mert ez nagyon állat. Legyen szép napja!

Öööö…Anonymous

Nos, ezek után mit mondhatna az ember…. köszi…

Van hasonló történeted? Írd meg itt és kedvezményt adunk, ha vásárolsz a shopunkban!

A végére két autós eset. Az alábbi üzeneteket két tulajdonos találta autója szélvédőjén:

A gumiabroncsaid túl veszélyesek. Magad, szeretteid és az úton lévők érdekében arra kérlek, vásárolj új szettet, mielőtt valami szörnyű történne.

Erre bármilyen állapotú gumi megfelel. (rihaij képe a Pixabay -en.)

A másodikhoz már kellett egy kis kurázsi:

“Hé – Láttam, hogy a parkolóellenőr meg akart büntetni. Az autódhoz rohantam, elővettem a kulcsomat és azt mondtam: “Bocs! Itt vagyok!” Elment és remélem, te hamarabb jössz vissza, mint ő! Ha ezt olvassod, add tovább a karmát! Ha te a parkolóellenőr vagy és olvasod: “Nem ezek azok a droidok, amiket keresel!”

Ha okosan felkészülnél arra az estre, hogy elvesztheted, ami fontos, jó helyen jársz! Rendelj a shopból, regisztráld és a felkészülés érdekében máris mindent megtettél!

Adatkezelési tájékoztató

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .