Partnereink

Miért érdemes együttműködni velünk?

Az a vállalkozás, aki ebben a kezdeményezésben részt vesz, olyan felületet kap az eszköz használatával, amely garantáltan eljut a felhasználóhoz, új és visszatérő érdeklődőket, vásárlókat eredményezve.

Az a személy, aki a telefonjával beolvas egy ilyen eszközt, a kért információ (eszköz tulajdonosa) elérése előtt az eszközt kibocsájtó partner rövid ismertetőjét és elérhetőségét látja. Ahhoz, hogy a kért információt megkapja, le kell görgetnie a lap aljára, eközben lehetősége van elolvasni az adott információkat.
Attól, hogy esetleg valaki már rutinszerűen görgeti a lapot a számára fontos információt tartalmazó területre, átlépve a promóciós blokkot, az még megjelenik előtte és, ha a szöveget nem is olvassa el, de tudni fogja, hogy a vállalkozás nevét látta és, amikor szüksége lesz rá, eszébe fog jutni, hogy hol keresse.

Egy eszköz korlátlan számban beolvastatható, több lehetséges érdeklődőhöz is eljuthat, hiszen a tulajdonosnak (családjában, munkahelyén, ismeretségi körében, stb.) érdekében áll népszerűsíteni az eszköz használatát.

A beolvasott eszköz tulajdonosa pontokat kap az új regisztráció ellenszolgáltatásaként, amelyeket eszközök kedvezményes megvásárlására, vagy a partnerek által nyújtott kedvezmények igénybevételére fordíthat. Az eszköz beolvasója, amennyiben még nem rendelkezik regisztrált eszközzel, kedvezményes áron juthat hozzá az első saját eszközéhez.

A szolgáltatás által biztosított felület tartalma korlátlanul, a megrendelő igényei szerint bármikor módosítható, akciók népszerűsíthetők. Az eszközhöz kapcsolódóan számtalan további felhasználási lehetőség (pl: törzsvásárlói program) kidolgozása folyamatban van.

Partnereink, akik büszkén veszik igénybe szolgáltatásainkat:

Szeretne közéjük tartozni? Küldjön üzenetet, hamarosan felkeressük!

    A kapcsolati adatokat kérjük pontosan töltse ki!

    Az űrlapon küldött üzenetről a megadott e-mail címre másolatot küldünk!