A funkció csak bejelentkezve használható! Ön nincs bejelentkezve.

Nincs kép feltöltve!


Használati útmutató

Ezen a felületen adhatja meg az egyes szolgáltatásoknál megjelenő adatokat. Az itt megadott adatok a naptárban és a foglalási képernyőn jelennek meg.
A szolgáltatás sorszámának kiválasztását követően adja meg a szolgáltatás elnevezését, rövid ismertetőjét, amellyel segítheti vendégeit abban, hogy a számukra megfelelőbb mozgásformát válasszák, valamint az edzőt és a helyszínt is megjelölheti. Ha minden paramétert megadott, kattintson a Rendben gombra, ezzel az adatokat rögzítette és újabb sorszám választását követően folytathatja az adatok felvitelét! A sorszámokat 1-től kezdve, növekvő sorrendben, kihagyás nélkül, a szükséges mértékig töltse fel, a teljes lista feltöltése nem kötelező! Amennyiben szükség van mind a 10 pontra, az utolsó elnevezése automatikusan Extra lesz, azon változtatni itt nem lehet. Az Extra ponthoz felvitt programok elnevezését az időpontok felvitele során kell megadni, a foglalási naptárban az ott megadott elnevezés jelenik meg.
Az Mégsem gombra kattintva törli a mezőkbe bevitt, de még nem rögzített adatokat.
Szükség szerint a korábban megadott adatokat, a kívánt mező átírásával módosíthatja. Az új adatok a rögzítést követően, jobb oldalon megjelenő mezőkben ellenőrizhetők. A szolgáltatás adatainak törléséhez kattintson a Program törlése gombra! Ezzel a művelettel a programhoz tartozó összes adatot és a képet is törli. A törlés következtében a program a naptárban nem jelenik meg, hozzá tartozó időpontok nem vihetők fel. A törlés a korábbi időpontokban megtartott alkalmakat nem érinti.
Kép feltöltése.
Körülbelül 1300*560 pixel felbontású, 50-60 kB méretű, ".jpg" kiterjesztésű képeket töltsön fel! Ettől eltérhet, de vegye figyelembe, hogy az alacsony felbontású képek rontják a felhasználói élményt, a nagy méretű képek pedig lassítják a szolgáltatást, ezért kérjük, hogy mellőzze az ilyen képek feltöltését! A betallózott és feltöltött képek azonnal megjelennek a szolgáltatása foglalási naptárában, ezért ügyeljen a minőségi képek használatára!

Technikai információk
Több szó esetén, technikai okokból, a szóközöket alsóvonásra ("_") cseréljük,
Képet feltölteni az adatok rögzítését követően célszerű.
Élő program adatainak módosítása csak a tervezett időpontok adatait érinti, a nyilvántartást nem változtatja.
Élő programot csak körültekintően töröljön! Előtte törölje a naptárból az időpontokat és győződjön meg arról, hogy a tervezett időpontokra nincs bejelentkezett vendég! Amennyiben ebben nem biztos, először a szolgáltatáshoz tartozó egyes időpontokat törölje itt: Naptárkezelés! A Tömeges kezelés-t választva minden bejelentkezés nélküli időpontot töröl és minden bejelentkezéssel rendelkező időpontot megjelöl a rendszer. Ezt követően az Egyenkénti kezelés-t választva, a jelölt időpontokat törölheti, ekkor a bejelentkezett vendégeket a rendszer a törlés előtt kijelentkezteti és értesíti.
Csak a sorban utolsó program törölhető! Amennyiben rendelkezik szabad hellyel a listában (nincs 10 program) a törlésre nincs szükség.