NFC kulcstartó – Vámos Robi rajzaival

1.990 Ft

Programozott kulcstartó.

Valami különlegeset szeretne? Itt megtalálja!

A Vámos Robi (Gyémántbogár, VamosRobiArt, Táblácska) rajzaival választható kulcstartók garantáltan feldobják a napot!

Több mintából és három típusból (alap, színes, kreatív) választhat. Az alap és színes termékeket készre szerelve, a kreatív típusú termékeket részben készre szerelt állapotban szállítjuk. A kreatív csomag 2 db rajzot tartalmaz a kiválasztott mintából, amelyből színezést követően a jobban tetsző darab a helyére illeszthető és a fedlappal lezárható.

 

“2 éves korom óta rajzolok, és sosem hagytam abba. A Táblácskából már ismerhetsz. 2012-ben végeztem coach-ként. Rendhagyó rajzóráimmal folyamatosan látogatok iskolai osztályokat. 2016 óta foglalkozom gyermekek önbizalomépítésével – és az örök gyermek felnőttek is ide tartoznak.” – Vámos Robi

 

Válasszon mintát és típust az alábbi variációk közül, ezután  már mehet is a kosárba! Más mintát is látott Robi alkotásai között és inkább azzal szeretné? Kattintson IDE, írja meg a mintát és elkészítjük a kulcstartót!

 

Kiürítés
Cikkszám: VRNV2020 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Programozott kulcstartó.

Használata:

Nincsveszve.hu felhasználói fiókhoz rendelve használható. A regisztráció mindössze egy perc és ingyenes!

Csak rögzítse kulcsaira, táskára, vagy bármire, aminek végleges elvesztése hiányt okozna és segítségével, amint valaki megtalálja, gyorsabban visszakapja!

A megtalálónak nem kell keresnie, hogy ki vesztette el, csak be kell olvasnia telefonjával a kulcstartót és máris e-mailt, vagy belső üzenetet küldhet a tulajdonosnak a weboldalon. Az e-mail küldéséhez a megtalálónak nem kell regisztrált fiókkal rendelkeznie a Nincsveszve.hu-n.

NFC-technológiával működik, használatához applikáció a legtöbb telefon esetében nem szükséges. (NFC – Near Field Communication, azaz érintés nélküli adatátvitel.)

Az eszköz személyes adatokat nem tartalmaz, használata során a webhely személyes adatot nem ad ki. A talált érték visszaadása (személyes találkozó egyeztetése) a Nincsveszve.hu-n, belső üzenetben is egyszerűen megszervezhető.

Használata biztonságos, egyszerű és sokkal olcsóbb, mint az ideje, amibe a kapcsolt értékek (kulcsok, táskák, iratok, telefonok, stb.) pótlása kerülne.

Ha sosem veszik el, amire rögzítette, akkor is számtalan helyen hasznát veheti! Használatával pontokat gyűjthet és azokat partnereinknél kedvezményekre válthatja!

Megrendelésével nem csak az eszközt, de a hozzá tartozó szolgáltatást is megvásárolja. Egyszeri költség – korlátlan használat. A szolgáltatás igénybevételének további költsége nincs!

További információk

Tömeg 15 g
Méretek 7 × 4 × 0.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…