Bevezető ár!

Tervezd meg!

1.990 Ft 1.200 Ft

Legyen olyan, amilyennek szeretnéd!

Tervezd meg kedved szerint.

1. lépés: válassz hátlapot,

2. lépés: töltsd fel a képet,

3. lépés: ellenőrizd az előnézetet,

4. lépés: állítsd be a darabszámot,

5. lépés: tedd a kosárba a terméket!

Ha nem sikerül úgy beállítanod a képet, ahogy elképzelted, ne aggódj, megoldjuk! Megrendeléskor válaszd az átutalásos fizetési módot és elkészítés előtt elküldjük a tervet, hogy biztosan azt kapd, amit szeretnél! Ha tetszik, elkészítjük, ha nem, lemondhatod a rendelést.

Kiürítés


Cikkszám: NVMBYM2020 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Készítsd el a saját elképzelésed szerint.

Programozott kulcstartó.

Használata:

Nincsveszve.hu felhasználói fiókhoz rendelve használható. A regisztráció mindössze egy perc és ingyenes!

Csak rögzítse kulcsaira, táskára, vagy bármire, aminek végleges elvesztése hiányt okozna és segítségével, amint valaki megtalálja, gyorsabban visszakapja!

A megtalálónak nem kell keresnie, hogy ki vesztette el, csak be kell olvasnia telefonjával a kulcstartót és máris e-mailt, vagy belső üzenetet küldhet a tulajdonosnak a weboldalon. Az e-mail küldéséhez a megtalálónak nem kell regisztrált fiókkal rendelkeznie a Nincsveszve.hu-n.

NFC-technológiával működik, használatához applikáció a legtöbb telefon esetében nem szükséges. (NFC – Near Field Communication, azaz érintés nélküli adatátvitel.)

Az eszköz személyes adatokat nem tartalmaz, használata során a webhely személyes adatot nem ad ki. A talált érték visszaadása (személyes találkozó egyeztetése) a Nincsveszve.hu-n, belső üzenetben is egyszerűen megszervezhető.

Használata biztonságos, egyszerű és sokkal olcsóbb, mint az ideje, amibe a kapcsolt értékek (kulcsok, táskák, iratok, telefonok, stb.) pótlása kerülne.

Ha sosem veszik el, amire rögzítette, akkor is számtalan helyen hasznát veheti! Használatával pontokat gyűjthet és azokat partnereinknél kedvezményekre válthatja!

Megrendelésével nem csak az eszközt, de a hozzá tartozó szolgáltatást is megvásárolja. Egyszeri költség – korlátlan használat. A szolgáltatás igénybevételének további költsége nincs!

További információk

Tömeg 15 g
Méretek 7 × 4 × 0.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.