Az eszköz nem szerepel az adatbázisban.
Lehetséges, hogy a szállításkor megsérült, vagy hamisítás áldozatává vált!

Nincsveszve.hu

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk, küldjön üzenetet a szolgáltatónak!

Meghibásodott termékünket kicseréljük!

KapcsolatFelhasználóink keresik

Jelenleg nincs keresés hirdetve.

Itt jelennek meg azok a felhívások, amelyeket felhasználóink elveszett tárgyaikkal kapcsolatban tesznek közzé.

Adatkezelési tájékoztató

(Új lapon nyílik meg.)


Nem vagy bejelentkezve!Kapcsolat


Mire jó ez? Miért hasznos neked?

Észrevettük, hogy sokan veszítenek el számukra fontos tárgyakat (kulcsok, iratok, telefonok, táskák, stb.) és kétségbeesve próbálják megtalálni azokat.

Akik viszont megtalálják az elveszett dolgot, hosszasan keresik a jogos tulajdonost. Különböző csatornákon (Facebook-csoport, rádió, falragasz, stb.) próbálják értesíteni, sokszor sikertelenül.

Ha ezt az eszközt felcsatolod, a matricát felragasztod a számodra fontos tárgyra és felhasználói fiókodban regisztrálod, majd ha véletlenül elveszíted, az aki megtalálja rendkívül könnyen tud belső üzenetet, vagy e-mailt küldeni neked. Az üzenetről értesítést küldünk a regisztráció során megadott e-mail címedre, az e-mail pedig oda érkezik. Innentől már minden megy magától, megbeszélhetitek a találkozót, visszakapod, amit elvesztettél.

Hogyan? Ugye mindig nálad van a telefonod?

Ma már majdnem minden telefonban megtalálható funkció az NFC-olvasó, amelynek segítségével kiolvasható az eszközben tárolt információ. (Az iPhone iOS12-től támogatja ezt a szolgáltatást.)

Minden eszközünk egyedi azonosítóval rendelkezik, személyes adatot nem tartalmaz, ha tetszik, rendelj többet, akár ajándékba is!

További infó: GYIK (FAQ)

Mit tartasz a kezedben?

Amit látsz, az egy "fényképes" kulcstartó, vagy egy hétköznapi matrica, esetleg egy kutya-, macskabiléta. Amit nem biztos, hogy látsz, az a plusz tartalom és funkció, ami a megjelenésen kívül benne rejtőzik.

Azok a funkciók, amit a kezedben tartott tárgy nyújtani képes neked, sok-sok előnnyel járnak! Ezek közül van, amelyik akkor, amikor igazán segítségre szorulsz.

Először is jó, ha tudod, hogy - amennyiben regisztrálod nálunk - ez a tárgy, elvesztése esetén, alkalmas arra, hogy a megtalálója e-mailt küldjön neked, anélkül, hogy ismerné az e-mail címed! Ennek segítségével gyorsabban visszakaphatod azt a számodra fontos tárgyat, amire rögzítetted. Persze csak azt követően, amint valaki megtalálta.

Ezen az alapfunkción túl, ha a kezedben kulcstartót tartasz, az akár egy konditermi bérlet, esetleg egy szolgáltatás igénybevételére jogosító (újratölthető) ajándékutalvány, vagy éppen "pontgyűjtőkártya" is lehet!

A kulcstartókban, bilétákban és matricákban lévő NFC-chip egyedi azonosítóval rendelkezik és egy internetes hivatkozást tartalmaz, amely alapján a tárgy azonosítja magát. Az azonosítást követően, a böngészőben megjelenő weboldalon keresztül tud a megtaláló e-mailt küldeni a tulajdonos számára.

A funkciók használatához NFC-képes mobiltelefon szükséges, amelyek folyamatosan bővülő listáját itt is megtalálod.

Kapcsolat

Kapcsolat

Nincsveszve.hu

Üdvözli a Nincsveszve.hu!Kapcsolat

Nincsveszve.hu


Hozzáadom a profilomhoz!


Új profilt is létrehozok!


Publikus megjegyzés:
Ezt a megjegyzést látja a megtaláló, ha beolvasssa az azonosítót (pl: Kérlek, írj, ha megtaláltad!).

Azonosítva:
Erre a tárgyra (pl: kulcsok, táska, irattárca, mappa, stb.), vagy kutyára, macskára rögzítve (neve, fajtája, neme, ivartalanítás ténye is felírható). Ez az adat is látható a megtaláló számára.

Privát megjegyzés:
Kizárólag a tulajdonos számára látható, (pl: Hétvégi ház kulcsai.) a személyes beállítások között, az egyes azonosítók kezelését könnyítheti meg.

A fenti adatok megadása nem kötelező, de információt szolgáltathat a megtaláló számára. Az adatok a felhasználói profilban módosíthatók, akár az elvesztést követően is.
Adatkezelési tájékoztató


Adatkezelési tájékoztató

(Új lapon nyílik meg.)

KapcsolatNapi horoszkóp

:

Mai horoszkópodért koppints a képre!


Adatkezelési tájékoztató

(Új lapon nyílik meg.)


Nem vagy bejelentkezve!KapcsolatAz eszköz nincs regisztrálva!

1. Másold a kék mezőben lévő kódot a vágólapra!
2. Jelentkezz be, vagy regisztrálj.
3. A másolt kódot beillesztheted a profilodba és ott megadhatod a további adatokat is.


Bejelentkezés

A megszerzett pontjaidat itt kedvezményekre

válthatod.

Partnereink, kedvezmények

- Nincsveszve.hu

{ 200 pont - 50% kedvezmény 1 eszköz árából }


Azonosító beolvasva: 1 alkalommal.

Partner megjelent: 1 esetben.

Összes beolvasás: 21597.

Kapcsolat